UAS Norway - Anders Martinsen

Foto: UAS Norway, Anders Martinsen

Nå er det klart at Prosero-selskapet Lockit AS vant oppdraget med å levere lås og beslag til alle Avinors flyplasser i Norge.

Med støtte fra de andre Prosero-selskapene i Norge skal Lockit levere tjenester knyttet til låser og beslag. Avtalen trer i kraft i september og løper i to år med mulighet for forlengelse i inntil åtte år.

Raymond Dirk Hansen, daglig leder i Prosero-selskapet Lockit, har ledet arbeidet med anbudet.

Samarbeid med Avinor

Lockit har tidligere levert sikkerhetsløsninger på noen av Avinors flyplasser. Da Avinor valgte å inngå en felles anskaffelse for alle lufthavnene sine, kunne vi, med vår erfaring kombinert med styrken fra Proseros store nettverk, tilby den beste løsningen for dem. Nå hviler et stort ansvar på våre skuldre, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Raymond.

Stolt av å bli valgt

Vi er svært stolte over at Avinor har valgt Lockit som partner, sier Andreas Setting, Landsjef Prosero Norge. Ekstra stolte er vi over at Avinor satte kvalitet som en avgjørende faktor i valget sitt. Avinor er en svært viktig kunde for alle selskapene i Prosero. I Prosero har vi bygget ett helt unikt nettverk av sikkerhetseksperter og kan sammen håndtere kundene med de mest komplekse og krevende sikkerhetsbehovene. Den nye avtalen viser at vi er på rett vei.

Om Lockit AS

Lockit AS er totalleverandør av sikkerhetssystemer som prosjekterer, leverer og monterer lås og beslag, adgangskontroll, ITV, porttelefoni, låssystemer, tredører, ståldører og aluminiumsdører, sikkerhetslåser og dørautomatikk samt andre mekaniske og elektroniske sikkerhetsprodukter.

Om Prosero Security Group

Prosero er et av Nordens ledende sikkerhetsselskaper med lang erfaring innenfor bransjen og med sterk lokal forankring på mer enn100 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Prosero består av lokalt ledende sikkerhetsselskaper som kombinerer den lille bedriftens hastighet med sikkerheten til den store sikkerhetsgruppen sammen med digitale kunnskaper.

Prosero tilbyr ekspertise og leverer ledende sikkerhetsteknologi tilpasset hver kunde og applikasjon. Tjenestetilbudet inkluderer rådgivning, integrasjon, drift, vedlikehold, service og overvåking av alarmer, adgangsystemer, kamerasystemer, låser og brannsikkerhet. Den totale omsetningen er på rundt 3 milliarder kroner.