Lockit AS – Jobbe hos oss

Ser du etter en jobb der du kan utvikle deg og jobbe i et godt miljø som er opptatt av faget, ikke nøl med å legge inn en søknad. Vi er alltid på jakt etter dyktige fagfolk. For å søke, fyll inn kontaktskjemaet og skriv litt om deg selv og hvem du er. Last gjerne opp CV, men det er ikke noe krav.

Lockit AS er en arbeidsplass med en kultur preget av høy kompetanse, yrkesstolthet og engasjement. Vi setter pris på faglige utfordringer og har et godt arbeidsmiljø.
De som jobber hos oss får konkurransedyktige betingelser, moderne servicebil og en arbeidsplass som gjør at du har lyst å jobbe her lenge. For oss er det viktig å kunne tilby gode utviklings- og karrieremuligheter gjennom blant annet Prosero Academy. Vi har også tilgang på bedriftshelsetjeneste. Lockit kan gi deg en spennende og variert hverdag hvor du får jobbe selvstendig med interessante utfordringer sammen med de beste kollegaene i hele Norden. Vi har i dag 2 avdelinger med 15 ansatte i Bergen og 5 ansatte i Haugesund med særdeles god kompetanse lang fartstid i bransjen.

Lockit AS er en del av Prosero Security Group som er ledende innenfor teknisk sikkerhet i Norden. Med Prosero på laget, forener vi det lille selskapets nærhet, hurtighet og entreprenørsånd med den store gruppens kompetanse, trygghet og utviklingskraft. Prosero Security Group finnes på over 100 steder i Norden, har over 1 100 ansatte.

Lockit kan gi deg en spennende og variert hverdag hvor du får jobbe selvstendig med interessante utfordringer sammen med de beste kollegaene i hele Norden.

Vi tilbyr

  • En arbeidsplass med en kultur preget av høy kompetanse, yrkesstolthet og engasjement.
  • Faglige utfordringer og i et godt arbeidsmiljø.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Moderne servicebil.
  • En arbeidsplass som gjør at du har lyst å jobbe der lenge.
  • Gode utviklings- og karrieremuligheter gjennom Prosero Academy.
  • Bedriftshelsetjeneste

Vi er alltid på utkikk etter gode, nysgjerrige og serviceinnstilte kollegaer som er opptatt av å yte god kvalitet for å gjøre våre kunder fornøyde.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.